Over mij

Laat ik mezelf even voorstellen: mijn naam is Barbara.barbara profile
Ik ben 25 lentes jong, ambitieus, verliefd, reislustig, gek op mooie kleding,wijntjes met mijn BBFF, parel witte stranden, glinsterende sieraden, dikke glossy fashion magazines, sappige gossip én mode.

Mijn liefde voor fashion begon al op zeer jonge leeftijd. Zelf geef ik nog altijd mijn moeder de schuld omdat ze me als kind te veel mooie jurkjes aantrok. Niet voor niks wou ik niks liever dan een julk (jurk) aan en er de hele dag bij lopen als een prinses, terwijl ik kikkers ging vangen met mijn buurmeisje (heel charmant). Vroeg begon ook ooit mijn droom om topmodel te worden. Ik moest en zou altijd gefotografeerd of gefilmd worden, waarbij ik mijn mooiste pose liet zien. Maar al snel bleek maatje 34 met een lengte van 1.80 niet in mijn genen te zitten. Dus deze droom heb ik maar snel laten varen…

Mijn vader verraste me na zakenreizen uit het verre Amerika altijd met glossy’s als Seventeen Magazine, People Magazine, Vogue, Cosmopolitan etc. Op 8 jarige leeftijd kwam mijn engels niet verder dan Yes en No. Maar ik kon uren kijken naar de mooie afbeeldingen van make-up, modellen, sterren, sieraden, tassen, schoenen, kleding etc.

Vanaf dit moment heb ik de modebranche niet meer los gelaten en ben ik altijd bezig gebleven met deze mooie wereld met mooie mensen, mooie kleding en vol met must haves.

Deze blog staat voor mij symbool om te doen wat je leuk vindt. Ik vind mode, beauty en reizen leuk, heb ik altijd al gevonden. Ik ben absoluut geen model, geen groot creatief brein, geen style icoon, geen it girl.. maar gewoon iemand die mode leuk vindt en nu een manier heeft gevonden om daar ‘iets’ mee te doen. Ik lees met plezier blogs van andere fashionaddics en hopelijk leest iemand anders mijn blog met plezier, vol met StyleWishes. So Enjoy!

Liefs, Barbara