Webshop tip!

Het is koud buiten. Nee, nog erger, het sneeuwt! Kortom heerlijk weer om onder een dekentje op de bank te zitten. En dus genoeg excuses om online te shoppen! Maar misschien heb je soms, net als mij, misschien even geen inspiratie voor een leuke webshop en wil je graag rond snuffelen op een nieuwe site. In dat geval heb ik een leuke tip! Neem eens een kijkje op www.boozt.com.

Boozt biedt een groot assortiment met Scandinavische mode, geselecteerd door  echte Scandinavische mode-experts. Ik ben zelf gek op Scandinavische mode. Het is stoer maar toch vrouwelijk. Het is casual maar ook netje. De  mooie designs zorgen ervoor dat je altijd goed voor de dag komt. Mijn favorieten merken zijn o.a. Selected Femme, BZR, Bruuns Bazaar, Villa, Saint Tropez, Modström, Filippa K, Whiite en Becksöndergaard. Deze merken zijn allemaal, met nog zoveel meer moois, terug te vinden op boozt.com. En de sale (70%) wil je nu echt niet missen! Gratis verzending en snel in huis!

 

Comments are closed.