Flower power

Oké, nog eentje dan.. Nog een mooie zomerse jurk die thuis hoort op Caribische stranden, of op de boulevard in Zuid Europa. Droom je nog even mee?

Kopen? Asos

I Love Beijing

Na 7 jaar is het eindelijk zover, ik ga terug naar Beijing! Ni Hao!
In 2006 heb ik een half jaar gewerkt en gewoond in deze wereldstad. Van de Nine Million Bicycles in Beijing was mijn roze fiets er één van. Wie zegt dat NYC never sleeps is nog nooit in Beijing geweest. Deze stad bruist energie en geeft je toch het gevoel alsof je thuis bent. Cultuur en de moderne wereld kruisen elkaar, maar de tradities blijven. Ik kan niet wachten om te zien hoeveel er in de afgelopen 7 jaar is veranderd.

Snoepjes winkel

Make-up is bijna net zoals als snoepjes. Net wanneer je denkt; nu heb ik echt genoeg gehad, wil je toch weer dat nieuwe en mooie snoepje. De verpakkingen alleen al, altijd mooi, glimmend, mooie belovende woorden en ik word er zelf ook nog mooier van. Wat wil je nog meer? Mijn make-up tas(je) kan men serieus een koffer noemen en toch heb ik alles echt nodig én komen er steeds weer nieuwe snoepjes op de markt. Daarom hierbij een paar snoepjes op een rij, waar ik mijn vingers bij aflik, en die toch ook echt nodig heb..

Benfit Coralista Blush, Clinique Chubby Stick, MAC mineralize skinfinish gentle rose, Urban Decay Naked Palet 1, Urban Decay oogpotloden.

Zomerse broekies

Ik kan het toch echt niet laten.. terwijl de hagel tegen mijn ruit tikt en de wint om m’n oren waait zit ik toch met m’n hoofd in de zon en denkbeeldig met m’n voetjes in het zand. De zon schijnt op m’n gezicht, de cocktails smaken goed en m’n huidje ruikt naar zonnebrand. Heerlijk de zomer, vooral om er ook zo bij weg te dromen. Ik probeer realistisch te blijven maar de nieuwe voorjaar/lente collecties werken niet mee. Zie hieronder mijn must have voor SS2013, lekker zomerse broekies..wit t-shirtje, slippertjes, zonnebril en klaar.

Kopen? Check H&M