Lana Stylewish

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er bij H&M een heuse Lana del Rey collectie in de winkel ligt. Zelf had ik er (tot nu toe) niet veel aandacht voor.. Maar hier moet ik op terug komen, wat ben ik verliefd geworden op het onderstaande jurkje!

So another stylewish is born..

 

 

COS aankopen

Nog niet zo lang geleden liet ik mijn Cos wishes, uit de webshop van Cos, zien in een blog post. Maar dit weekend heb een bezoekje gebracht aan de Cos store in Den Haag. Het is een prachtige winkel met veel keus! Geen wonder dus dat ik een beetje spierpijn voel van het dragen van alle kleding ;-)

Bij Cos zijn veel mooie basics te vinden, maar ook mooie simpele tops die altijd goed zijn en dus niet in mijn garderobe mogen ontbreken. Pfff.. wat was het moeilijk kiezen! Uiteindelijk heb ik de winkel verlaten met een mooie zwarte wijde blouse, een donker groene blouse en een donker blauw wollen jasje. Om het allemaal compleet te maken heb ik bij Villa fijne basic tanktops gekocht in bordeaux rood. Een prachtige kleur die we veel zien deze herfst/winter 2012. Al deze items kan ik goed combineren en zowel casual als netjes dragen.

 

Black booties

Ik heb ze gevonden! Nee, het is geen mythe het bestaat echt… schoenen met een fijne hak, die je een goed gevoel geven én dat zonder de gebruikelijke pijnlijke voeten. Normaal blijven mijn mooie schoenen met hak, haast ongedragen, thuis in de doos zitten. Maar dit gebeurt niet met mijn nieuwe schoenen!

Ik heb het over de Ecco Schulputred 65 schoen. Waarschijnlijk komt deze naam je al bekent voor want Ecco doet goed z’n best om deze nieuwe schoenenlijn te promoten als dé schoen, mét hak, zonder pijn. Ik geloofde hier eigenlijk weinig van, maar na lang wikken en wegen ben ik ze gaan passen en ik was meteen verkocht.

De Ecco Schulpured 65 schoenen collectie bestaat uit verschillende schoenen, voor ieder wat met de fijne 6,5 cm hak. Ik heb zelf gekozen voor een zwart enkel laarsje, want zoals eerder al te lezen was heb ik een zwak voor de Acne Pistol Boots en deze exemplaren van Ecco komen daarbij in de buurt. Beiden schoenen hebben die typische Scandinavische minimalistisch style waar ik zo van houd…

Echt HEMA

Het is mij opgevallen dat wanneer je kijkt naar mijn meest recente blog posts dat het er allemaal nogal wat donker uit ziet. Nou zal zwart voor mij zeker dé kleur zijn voor het komende seizoen. Maar ondanks dat zwart het nieuwe zwart is, wil ik graag laten zien dat ik ook in ben voor wat kleur en in dit geval zelfs kleur van eigen bodem. Ik heb me afgelopen week namelijk laten verrassen bij de HEMA. Het viel me al langer op dat de kleding afdeling van de HEMA zeer geschikt is voor de nodige basics. Maar dit stoere biker jasje kon ik niet laten hangen  (en mijn moeder gelukkig ook niet, thanks mam!).

Het jasje is van echt suède en voelt stevig aan, en dat voor een prijs van EUR 50,-.
Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar; rood, groen, paars en blauw.
Ik combineer mijn blauwe jasje met een goeie gekleurde top, een fijne statement necklace en met mijn Michael Kors horloge + armband en tadaaa mijn look is af!

COS wishes

Tijdens mijn dagelijkse dosis ‘online window shopping‘ stuitte ik tegen de webshop van COS aan. COS, het exclusieve zusje van de H&M met als broertjes Monki en Weekday, voldoet aan al je Scandinavische, minimalistische verwachtingen. COS is te koop in Den Haag en Amsterdam, maar de online shop zorgt ook voor de nodige Stylewishes! Zie hieronder mijn must haves..