I love my iPhone

Omdat mijn liefde voor mijn iPhone erg groot is, zorg ik graag goed voor mijn mobile friend. Zo wordt deze iedere avond goed opgeladen en wordt die met een doekje schoon gepoetst. Mijn iPhone gaat overal mee naar toe, ik geef toe: ik kan niet zonder! Daarom is het belangrijk dat die er goed uit blijft zien én zonder zorgen vervoerd kan worden. Fab. biedt de oplossing; prachtige, must-have iPhone hoesjes!

Afgelopen weekend heb ik mijn iPhone verwent met dit lieve, licht roze hoesje, met stoere hartjes studs.

Mijn iphone wordt nu in style vervoerd, zoals het hoort!

Wil jij je iPhone ook verwennen? www.fab.nl 

Versier jezelf

De juiste sieraden maken je outfit af. Ze laten je extra stralen. Maar sieraden kunnen ook herinneringen oproepen of ze staan symbool voor een belangrijke gebeurtenis. Deze emotionele lading maken alle mooie glimmertjes extra speciaal.

Een kleine verslaving van mij zijn BarongBarong armbandjes. Deze geluks armbandjes uit Indonesië maken me gewoon gelukkig en mijn pols net even wat mooier…

Ook verkocht?
www.selectedlabels.com

WOW! Tara Lynn

Een goed zelfbeeld begint bij jezelf. Maar wanneer je altijd met je neus in de fashion magazines zit wordt je ideaal beeld van schoonheid (naar mijn mening) al snel beïnvloed. Met open mond was ik dan ook direct impressed toen ik voor het eerst foto’s zag van Tara Lyn; full figured model met een uitstraling waar je ‘u’ tegen zegt. Dit moment was voor mij een eye-opener. Deze vrouw is prachtig en gelukkig zijn Vogue, H&M en ook Elle het met me eens!

Ze straalt kracht, vertrouwen en schoonheid uit. Mijn voorbeeld voor als ik deze zomer zelfverzekerd, in m’n tankini, over het strand flaneer…

Summer dreaming

Regen, wind, kou, beetje zon…helaas, april doet wat die wilt. Ondanks dat het buiten als herfst voelt en ik binnen zit met de kaarsjes aan droom ik telkens in gedachten weg naar witte stranden en een azuur blauwe zee. Paraderen op de boulevard, ijsjes eten, flaneren in zomerse jurkjes en festivals bezoeken in een stoere short met dito top. I can’t wait!

Ik kon mezelf niet inhouden en ben online gaan neuzen naar leuke summer must-haves. Wanneer ik hier naar kijk kan ik de zonnebrand al ruiken!

Heb je ook de zomerkriebels gekregen? Shop hier deze leuke items:
www.hm.com
www.sohohearts.com
www.americanvintage-store.com
www.iovefashionnews.nl
www.slipperwebshop.nl