Sexy met KOH

Gisteren kon ik mezelf niet tegenhouden en ben ik mijn favoriete parfumerie ingelopen om te staren naar alle mooie nagellak potjes. Vooral de potjes van KOH laten mij kwijlen… Ik was al op de hoogte van de nieuwe KOH collection, KOH Sexy. Een collectie met prachtige zomerse kleuren die je sexy zouden moeten laten voelen..wie wilt dat nou niet? Kortom: die moest ik hebben! Mijn oog viel op het sexy en verleidelijke perzik kleurige potje, genaamd: Tease.

Zonder na te denken opende ik de tester en begon ik lekker te lakken. Maar toen zag ik het: een hele grote druppel nagellak op mijn splinter nieuwe roze blouse!! Ik ren naar de parfumerie mevrouw die mij vriendelijk, maar ook in paniek helpt om de nagellak uit mijn blouse te halen. ‘Als dat er nog maar uit gaat’ Hoor ik haar denken. Een blouse met een grote vetvlek en glitters blijft over…

Ondanks deze niet zo’n sexy actie was ik nog steeds enthousiast over Tease. Helaas ben ik niet de enige want de tester was nog het enige exemplaar. Dan maar met dit ongelukspotje naar huis, want zelfs met een vlek op m’n nieuwe blouse fantaseerde ik er in de bus nog over deze sexy kleur op mijn nagels, terwijl het zonnetje schijnt…

 

Gelukkig ging de vlek uit m’n blouse. Lees hieronder hoe je een ramp als deze het beste kunt aanpakken:

Tip om nagellak uit je kleding te krijgen:
1. Snel de nagellak verwijderen met nagellakremover.
2. Vlek uitspoelen met water.
3. ‘Scurb’ de vlek met zout (zout gaat vetvlekken tegen).
4. Gebruik alle vlek-verwijderaar producten die je kunt vinden en gooi je kleding (op hoop van zege) in de wasmachine.

Vogue Nederland is coming!

Nog 1 nachtje slapen en dan valt de eerste editie van Vogue Nederland bij mij al op de deurmat! Ik kijk er zo naar uit, helemaal nu de de cover al bekent is:

Zie op de cover de Nederlandse modellen: Romee Strijd, Ymre Stiekema en Josefien Rodermans. Het ziet er al mooi en fleurig uit, vooral het blauwe jurkje (ik gok Louis Vuittion?) is prachtig. Dus, nog even wachten én hopen dat deze Vogue net zo dik is als de Amerikaanse Vogue!

 

Frisse start

Je kledingkast opruimen. Daar moet je toch niet aan denken! Zeker niet als er alleen maar kleding bij komt en er niks weg gaat, gewoon omdat alles zo mooi is of omdat het vast nog wel eens gaat passen en vergeet de herinneringen niet; Dat topje had ik op die vakantie aan en die blouse op onze eerste date.. enz.. 

Maar goed ik had toch een probleem toen er echt niks meer bij paste en toen mijn wasmand een tweede kledingkast werd. Dat kan natuurlijk niet en dat verdient mijn garderobe niet. Kortom: de bezem door m’n kleding kast! Vuilniszakken vullen en geen genade! Daarbij is mijn wishlist voor het komende seizoen erg lang, en dat moet moet wel de kast in kunnen.

Zie hieronder de foto’s van mijn zaterdagmiddag waarin ik afscheid heb genomen van veel kleding. Het leek mij gelijk het juiste onderwerp voor mijn eerste post. Het opruimen van mijn kledingkast en het starten van mijn blog staan letterlijk centraal voor een Frisse Start!