Snoepjes winkel

Make-up is bijna net zoals als snoepjes. Net wanneer je denkt; nu heb ik echt genoeg gehad, wil je toch weer dat nieuwe en mooie snoepje. De verpakkingen alleen al, altijd mooi, glimmend, mooie belovende woorden en ik word er zelf ook nog mooier van. Wat wil je nog meer? Mijn make-up tas(je) kan men serieus een koffer noemen en toch heb ik alles echt nodig én komen er steeds weer nieuwe snoepjes op de markt. Daarom hierbij een paar snoepjes op een rij, waar ik mijn vingers bij aflik, en die toch ook echt nodig heb..

Benfit Coralista Blush, Clinique Chubby Stick, MAC mineralize skinfinish gentle rose, Urban Decay Naked Palet 1, Urban Decay oogpotloden.

Lip Therapy

Er zijn een paar dingen in het leven waar je echt, écht niet zonder mee kan. Zoals lippenbalsem. Ja, mijn naam is Barbara en ik ben een lippenbalsem-aholic.
En helaas ben ik nog kieskeurig ook, ik wil namelijk alleen maar lippenbalsem potjes van Vaseline. En niet alleen in de winter, nee, ALTIJD!

Waar ik ben, gaan mijn potjes. In mijn tas (meerdere), in mijn jas, naast mijn plekje op de bank, op m’n nachtkastje, in de badkamer, op het werk. You name it! Lekker smeren, ik houd ervan. Daarom verdienen deze potjes een eigen vermelding! ;-)

Ombre Hair

Vandaag is het gebeurd! Ik heb het echt gedaan.. ik heb een afspraak gemaakt bij de kapper. En niet zomaar een afspraak, nee.. ik ga mee met de trend Ombre Hair. Tja, oke.. deze trend is misschien al zóó 2011, maar als het op mijn haar aan komt ben ik niet zo’n dare devil. Al sinds groep 8 kleur ik mijn haar blond met high lights en ieder half jaar werk ik mijn uitgroei bij. Dus het komt er op neer dat ik ongeveer een maand een leuke coupe heb, maar daarna voor schut loop dankzij de uitgroei. Ik hoor je denken? Dan ga je toch vaker? Maar ik heb (te) veel haar, dat (te) hard groeit. Hierdoor is het voor mij onbetaalbaar om op regelmatige basis met m’n lokken in de folie te gaan. Maar ik hoop met Ombre Hair dé oplossing gevonden te hebben.

Ombre wat?
Ombre Hair staat voor kleur verloop in je haar. Meestal van donker naar licht, maar ook van licht naar donker is een optie. Het is mogelijk om ‘gewoon’ je high lights uit te laten groeien en voilà, je bent ineens super hip. Maar dat geduld heb ik niet. Dus komt er groot geschut bij kijken en gaat de kapper ervoor zorgen dat opvallende uitgroei voorlopig verleden tijd is. Dit gaat ze doen door mijn haarwortels donkerder te verven en deze natuurlijk over te laten lopen in mijn blonde lokken. Super spannend, want ik heb m’n haar nog nooit donkerder geverfd! (ik voel kleine paniek, maar het is tijd voor verandering!).

Sexy met KOH

Gisteren kon ik mezelf niet tegenhouden en ben ik mijn favoriete parfumerie ingelopen om te staren naar alle mooie nagellak potjes. Vooral de potjes van KOH laten mij kwijlen… Ik was al op de hoogte van de nieuwe KOH collection, KOH Sexy. Een collectie met prachtige zomerse kleuren die je sexy zouden moeten laten voelen..wie wilt dat nou niet? Kortom: die moest ik hebben! Mijn oog viel op het sexy en verleidelijke perzik kleurige potje, genaamd: Tease.

Zonder na te denken opende ik de tester en begon ik lekker te lakken. Maar toen zag ik het: een hele grote druppel nagellak op mijn splinter nieuwe roze blouse!! Ik ren naar de parfumerie mevrouw die mij vriendelijk, maar ook in paniek helpt om de nagellak uit mijn blouse te halen. ‘Als dat er nog maar uit gaat’ Hoor ik haar denken. Een blouse met een grote vetvlek en glitters blijft over…

Ondanks deze niet zo’n sexy actie was ik nog steeds enthousiast over Tease. Helaas ben ik niet de enige want de tester was nog het enige exemplaar. Dan maar met dit ongelukspotje naar huis, want zelfs met een vlek op m’n nieuwe blouse fantaseerde ik er in de bus nog over deze sexy kleur op mijn nagels, terwijl het zonnetje schijnt…

 

Gelukkig ging de vlek uit m’n blouse. Lees hieronder hoe je een ramp als deze het beste kunt aanpakken:

Tip om nagellak uit je kleding te krijgen:
1. Snel de nagellak verwijderen met nagellakremover.
2. Vlek uitspoelen met water.
3. ‘Scurb’ de vlek met zout (zout gaat vetvlekken tegen).
4. Gebruik alle vlek-verwijderaar producten die je kunt vinden en gooi je kleding (op hoop van zege) in de wasmachine.