Grazia Bloggers Masterclass

We zitten alweer een aantal weken in 2013 en daarmee zijn bijna al mijn goede voornemens nu al verleden tijd (nu echt minder snoepen, fluitend fanatiek sporten, sparen… you know) Maar gelukkig ben ik nog niet al mijn goede voornemens vergeten, zoals werken aan mijn blog! Maar dan wel dankzij de Grazia Bloggers Masterclass.

Modebloggers Anna van NSMBL.com en Sabrina van Afterdrk.com gaven vandaag in The Dylan Hotel in Amsterdam een inspirerende Masterclass. Deze Masterclass heeft mij geleerd om echt te doen wat ikzelf wil en dat je daar soms even je oogkleppen voor moet opzetten en vervolgens gewoon moet gaan.

Dankzij een extra zetje in de rug van Anna en Sabrina, én met alle nieuwe tips op zak, ben ik gelijk begonnen om mijn blog uit te breiden met nog meer leuks. Namelijk met beauty en travel. Daar wordt je toch blij van!

Zie hieronder een impressie van de Grazia Bloggers Masterclass. 

 

Vogue Nederland is coming!

Nog 1 nachtje slapen en dan valt de eerste editie van Vogue Nederland bij mij al op de deurmat! Ik kijk er zo naar uit, helemaal nu de de cover al bekent is:

Zie op de cover de Nederlandse modellen: Romee Strijd, Ymre Stiekema en Josefien Rodermans. Het ziet er al mooi en fleurig uit, vooral het blauwe jurkje (ik gok Louis Vuittion?) is prachtig. Dus, nog even wachten én hopen dat deze Vogue net zo dik is als de Amerikaanse Vogue!